Italiamo Yogurt al marzapane e mandorle - Almond & Marzpan Italian Style Yogurt
Jogurt marcepanowo-migdałowy
Składniki |
Wartość odżywcza |
Moja opinia: Jogurt marcepanowo-migdałowy. Jogurt jest gęsty, w smaku kwaskowy, z dużą zawartoścą płatków migdałowych. Smak marcepanowy mało wyczuwalny. W ogule nie za słodki. Mi osobiście najmniej smakował ten smak.
Moja ocena: 3/6
Szczerze mówiąc to mamy wrażenie, że kiedyś ten smak był lepszy... Mniej kwaskowy i bardziej marcepanowy
OdpowiedzUsuńUuu, niedobrze. To mój ulubiony. Ale, jak pisały wcześniej dziewczyny, mi też się wydaje, że się zmienił. Nawet na pewno.
OdpowiedzUsuńMiałam podobne wrażenie, że mało marcepanu, ale może to tak specjalnie, żeby nie był za słodki?
OdpowiedzUsuńOstatnio nic się u Ciebie nie pojawia, czyżby brak czasu? :c
OdpowiedzUsuńMoże szkoli się z ortografii, by nie strzelać takich byków w stylu "w ogule" :O
UsuńJednych ceni się za znajomość ortografii, a innych za umiejętność przyrządzania pysznych potraw...
UsuńOpakowanie wygląda lepiej jak zawartość :D
OdpowiedzUsuńŁadnie pachnie niczym balsam do ciała migdałowy, ale w smaku niezbyt smaczny
OdpowiedzUsuńKiedy następny wpis?
OdpowiedzUsuń