Muller Ecke de Luxe SALZBURSKA SYMFONIA
Fermentowany produkt mleczny z wsadem pinstacjowym 14% + marcepanowymi kulkami w czekoladzie i w posypce 16,6% (49% marcepanu i 49% mlecznej czekolady)
Składniki : Fermentowany produkt mleczny ( mleko, śmietanka ,bakterie
fermentacji mlekowej),marcepanowe kulki w czekoladzie ( cukier, migdały, tłuszcz kakaowy, mleko w proszku pełne, miazga kakaowa, syrop glukozowy, substancja glazująca : guma arabska, syrop cukru inwetowanego, laktoza z mleka , słodka serwatka w proszku z mleka, emulgator: lecytyna sojowa, substancja utrzymująca wilgoć: inwertaza, aromat) cukier, woda, wyciąg z krokosza barwierskiego, ekstrakt cytrynowy, barwnik e141, aromat)
Wartość odżywcza:
100g - 194kcal
białko: 3,3g
węglowodany:22,8g
tłuszcz:9,6g
Kupiony: Real
Gramatura : 120g (100g fermentowany produkt + 20g kulki)
Moja opinia : Bardzo dobre kuleczki w mlecznej czekoladzie w środku słodki marcepan, fermentowany produkt (zielony kolor) słodko-kwaśny, ale dominuje słodki smak, czuć pistacje. W połączeniu z kulkami jest dobrze dobre.
Moja ocena : 6/6
Tabele wartości odżywczej, składniki, opinia, ocena, zdjęcia. Codziennie dodawany nowy produkt.
- alpejskie mleczko
- baton
- batoniki
- biszkopty
- biszkopty z galaretką
- biszkopty z kremem
- biszkopty z musem
- bombonierka
- Bułki pszenne drożdżowe
- chałwa
- ciastka
- Czekolada Biała
- Czekolada Deserowa
- Czekolada gorzka
- Czekolada Mleczna
- czekoladki
- deser jogurtowy
- deser mleczny
- deser na bazie serka twarogowego
- deser trifle
- Dżem
- Edycja Limitowana
- herbatniki
- herbatniki z galaretką
- herbatniki z kremem
- Jajka Wielkanocne
- jogurt
- jogurt kremowy
- jogurt typu greckiego
- Kaszka Manna
- Kefir
- Krem
- Lody
- Marcepan
- markizy
- Mus
- napój mleczny
- Nowość
- pierniki
- pralinki
- ptasie mleczko
- Pudding ryżowy
- Rurki waflowe
- Ryż na mleku
- Serek homogenizowany
- Sernik na zimno
- tarty owocowe
- trufle
- Wafel
- wafelki
- wafle familijne
- wafle gofrowe
- wafle ryżowe
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz