piątek, 21 listopada 2014

Italiamo Yogurt al marzapane e mandorle - Almond & Marzpan Italian Style Yogurt

Italiamo Yogurt al marzapane e mandorle - Almond & Marzpan Italian Style Yogurt
 Jogurt marcepanowo-migdałowy

Składniki

Wartość odżywcza


Moja opinia: Jogurt marcepanowo-migdałowy. Jogurt jest gęsty, w smaku kwaskowy, z dużą zawartoścą płatków migdałowych. Smak marcepanowy mało wyczuwalny. W ogule nie za słodki. Mi osobiście najmniej smakował ten smak.


Moja ocena: 3/6

9 komentarzy:

  1. Szczerze mówiąc to mamy wrażenie, że kiedyś ten smak był lepszy... Mniej kwaskowy i bardziej marcepanowy

    OdpowiedzUsuń
  2. Uuu, niedobrze. To mój ulubiony. Ale, jak pisały wcześniej dziewczyny, mi też się wydaje, że się zmienił. Nawet na pewno.

    OdpowiedzUsuń
  3. Miałam podobne wrażenie, że mało marcepanu, ale może to tak specjalnie, żeby nie był za słodki?

    OdpowiedzUsuń
  4. Ostatnio nic się u Ciebie nie pojawia, czyżby brak czasu? :c

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Może szkoli się z ortografii, by nie strzelać takich byków w stylu "w ogule" :O

      Usuń
    2. Jednych ceni się za znajomość ortografii, a innych za umiejętność przyrządzania pysznych potraw...

      Usuń
  5. Opakowanie wygląda lepiej jak zawartość :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Ładnie pachnie niczym balsam do ciała migdałowy, ale w smaku niezbyt smaczny

    OdpowiedzUsuń
  7. Kiedy następny wpis?

    OdpowiedzUsuń